Αρχική » Γιατί ο Μ. Γιάγκας έδωσε την «σκυτάλη» στο Ν. Πιερακέα

Γιατί ο Μ. Γιάγκας έδωσε την «σκυτάλη» στο Ν. Πιερακέα

0
pierakeas edimosgr 1

Ο Νίκος Πιερακέας, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας

Ο Νίκος Πιερακέας, υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές με την παράταξη «Δυνατή Πόλη»…

Ο επικεφαλής της παράταξης, Μιχάλης Γιάγκας, έδωσε την «σκυτάλη» στον δημοτικό σύμβουλο, Νίκο Πιερακέα, αναφέροντας ότι πρόκειται για ομόφωνη απόφαση των μελών της παράταξης. Ούτως ή άλλως, είχε λάβει τις περισσότερες ψήφους στις περασμένες εκλογές.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση; Κατά πρώτο, επειδή θεωρεί ότι η δημοτική αρχή είναι «βαλτωμένη» αλλά και ξεπερασμένη. Ζητούμενο είναι η συσπείρωση της πόλη με νέα πρόσωπα και νέες αντιλήψεις που θα προβάλλουν το μέλλον της πόλης και των ανθρώπων της.

 Θέτω σε δεύτερη μοίρα το προσωπικό έργο, τον εγωισμό, τις φιλοδοξίες και δίνω νέα ορμή, νέα δυναμική στην Παράταξη και την Πόλη.

«Καλώ τους φίλους και τις φίλες που συμπορεύτηκαν μαζί μου τόσα χρόνια, αλλά και κάθε αδέσμευτη και χωρίς εξαρτήσεις φωνή, σε συστράτευση», ανέφερε και κατέληξε: «Καλώ επίσης όλους τους πολίτες και τις άλλες δυνάμεις της αντιπολίτευσης να δώσουμε ΜΑΖΙ τη μάχη, ΕΝΩΜΕΝΟΙ, για να κάνουμε την πόλη που ζούμε και αγαπάμε, την Αγία Βαρβάρα μας, ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *