6 Ιουνίου, 2023

Γιατί απουσίαζε ο Κ. Μπακογιάννης από την ομιλία των Κεφαλογιάννη, Κικίλια

0
bakogianis edimosgr 1

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

Αν και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έδωσε το «παρών» στην κεντρική ομιλία του Κυριάκου Πιερρακάκη, εν τούτοις, απουσίαζε απ’ αυτές της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Βασίλη Κικίλια…

Κάποιοι σκέφθηκαν ότι, ίσως, να μην ήθελε να παρευρεθεί. Κάποιοι άλλοι αναρωτήθηκαν αν στάλθηκε πρόσκληση στον δήμαρχο Αθηναίων, προκειμένου να παρευρεθεί.

Η αλήθεια είναι ότι την ημέρα των ομιλιών των δύο πολιτικών στελεχών βρίσκονταν στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στα Χανιά. Σκοπός του ήταν να μιλήσει για τη μητέρα του, Ντόρα Μπακογιάννη, που θα κατέλθει στις εθνικές εκλογές.

«Όσο ψηλά κι αν έφτασε, το μυαλό της μπορεί να ήταν στις Βρυξέλλες, στην Ουάσιγκτον, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στην Αθήνα, αλλά η καρδιά της ήταν πάντα εδώ, στα Χανιά», ανέφερε χαρακτηριστικά και εξήγησε: «Γιατί ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα που μας δίδαξε ήταν ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ρίζες, αλλιώς δεν αντέχουν και τους παρασέρνει ο πρώτος άνεμος. Να θυμούνται πάντοτε ποιοι είναι, από πού είναι, πού πατάνε και τι γυρεύουν.

Δείτε όταν ο Κώστας Μπακογιάννης κάλεσε τη μητέρα του στο βήμα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *