Αρχική » Α. Κονδύλης: Πολυτεχνίτης και …ερημοσπίτης

Α. Κονδύλης: Πολυτεχνίτης και …ερημοσπίτης

0

Ο Ανδρέας Κονδύλης, εκτός από χρέη δημάρχου, εκτελεί και εργάτη με το κομπρεσέρ ανά χείρας…

kondilis edimosgr 1

Ο Ανδρέας Κονδύλης, Δήμαρχος Αλίμου

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε ενεργά με τα δημοτικά θέματα και προβλήματα, καθ’ ότι ήταν ενεργό μέλος του συλλόγου Αμπελακίων

Ο δήμαρχος του Αλίμου ξήλωσε με κομπρεσέρ παράνομη εγκατάσταση επιχείρησης στην παραλία, που ανήκει σε γνωστό all day bar. Ο δυναμικός ανήρ, θεωρώντας ότι έχει καταπατήσει το χώρο του δήμου και με τραπεζοκαθίσματα αλλά και το χώρο του πάρκινγκ, ανέλαβε δράση.

Ο ίδιος δηλώνει νόμιμος, κατέχοντας τις νόμιμες πολεοδομικές άδειες, αλλά τα «ρίχνει» και στην αστυνομία, δηλώνοντας με κατηγορηματικό τρόπο ότι έχει εργαλειοποιήσει πλήρως την αστυνομία.

Ο Ανδρέας Κονδύλης, πάντως, είναι δικηγόρος και γνωρίζει άριστα το αντικείμενο, μια και έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και στο Παρίσι. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος (Master) στο Αστικό Δίκαιο των Νέων Τεχνολογιών, με εξειδίκευση στα νομικά θέματα που προκύπτουν από τη σύγχρονη Τεχνολογία, όπως Γενετικά Πειράματα, Κλωνοποίηση, Internet, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων κ.τ.λ.

Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε ενεργά με τα δημοτικά θέματα και προβλήματα, καθ’ ότι ήταν ενεργό μέλος του συλλόγου Αμπελακίων. Από το 2014 είναι δήμαρχος Αλίμου. Τάχθηκε εξ αρχής υπέρ της επένδυσης – ανάπλασης στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού – Αγ. Κοσμά, υπό προϋποθέσεις. Και οι δύο γονείς του είναι Σεριφιώτες, το νησί που παραμένει μέσα στην καρδιά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *