Αρχική » Αρωγός το ΤΕΕ στις προσπάθειες της Περιφέρειας Αττικής

Αρωγός το ΤΕΕ στις προσπάθειες της Περιφέρειας Αττικής

0
xardalias stasinos

Οι κ.κ. Χαρδαλιάς, Στασινός

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας στέκεται αρωγός στην προσπάθεια που θα καταβάλλει η Περιφέρεια Αττικής στον τομέα της πολιτικής και κλιματικής προστασίας…

Η είδηση αυτή βγήκε μετά τη συνάντηση εργασίας που είχαν ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης, Νίκος Χαρδαλιά και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός, προκειμένου να συζητήσουν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής συζήτηση για τα έργα και προγράμματα που ετοιμάζει η Περιφέρεια Αττικής, υπό τη νέα διοίκηση. Αναλυτικότερα εστίασαν στα έργα πολιτικής προστασίας και αντιμετώπισης της κλιματικής κρίσης, εξοικονόμησης ενέργειας, βιώσιμης κινητικότητας, δράσεις κυκλικής οικονομίας κλπ.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, Γιώργος Στασινός, ανέφερε ότι το Επιμελητήριο ως τεχνικός Σύμβουλος της Πολιτείας θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Περιφέρειας Αττικής για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών και την αειφόρο ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Πρωτεύουσας.

Από την άλλη πλευρά, ο εκλεγμένος Περιφερειάρχης τόνισε πως προσβλέπει στη συμβολή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, των μηχανικών και του τεχνικού κόσμου για να πάει γρήγορα η πρωτεύουσα μπροστά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *