Αρχική » Αποφορτίζονται κυκλοφοριακά οι Δήμοι Φυλής, Αχαρνών

Αποφορτίζονται κυκλοφοριακά οι Δήμοι Φυλής, Αχαρνών

0
patoulis edimosgr 1

Ο Γιώργος Πατούλης

Στην παράκαμψη της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων, αλλά και στη δημιουργία νέας βορειοδυτικής εισόδου – εξόδου του Δήμου Αχαρνών προχωρεί η Περιφέρεια Αττικής…

Οι σχετικές προμελέτες εστάλησαν προς έγκριση περιβαλλοντικών όρων στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής και αναμένεται η διαδικασία της υπό ανάθεσης σύμβασης. Θα εκπονηθούν οι απαραίτητες μελέτες για την ολοκλήρωση του Γ’ τμήματος της Δυτικής Περιφερειακής Αιγάλεω, μήκους 2,5χλμ περίπου, το οποίο χωροθετείται στη βόρεια πλευρά της Δημοτικής Ενότητας Άνω Λιοσίων του Δήμου Φυλής και στη βορειοδυτική του Δήμου Αχαρνών.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ανέφερε ότι «συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στην υλοποίηση εμβληματικών οδικών έργων που προασπίζουν την ασφάλεια των πολιτών και την προστασία του περιβάλλοντος. Με την επέκταση και την ολοκλήρωση του Γ’ τμήματος της Δυτικής Περιφερειακής Αιγάλεω, μήκους 2,5χλμ περίπου, αναμένεται να μειωθούν οι χρόνοι οδήγησης, πετυχαίνουμε ενεργειακή εξοικονόμηση, περιβαλλοντική και κυκλοφοριακή αποφόρτιση και το κυριότερο, μειώνονται οι κίνδυνοι τροχαίων ατυχημάτων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *