Αρχική » Απειλές δέχεται η Δ. Νάνου λόγω δημοτικών εκλογών

Απειλές δέχεται η Δ. Νάνου λόγω δημοτικών εκλογών

0

Βρήκε σημείωμα στην πόρτα της, σύμφωνα με το οποίο την καλούσαν να σταματήσει να ασχολείται με τις δημοτικές εκλογές

nanou edimosgr

Η Δήμητρα Νάνου

Η Δήμητρα Νάνου, αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών και υποψήφια δήμαρχος Νέας Σμύρνης, προέβη σε πρωτοφανείς καταγγελίες…

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της, βρήκε σημείωμα στην πόρτα της οικίας της, σύμφωνα με το οποίο την καλούσαν να σταματήσει να ασχολείται με τις δημοτικές εκλογές διότι «θα είναι το επόμενο θύμα της πλατείας».

Αναλυτικά:

Τη Δευτέρα το μεσημέρι, έξω απο την πόρτα του σπιτιού μου, βρήκα να με “περιμένει” μια όμορφη ανθοδέσμη, που συνοδευόταν από ένα ακόμη πιο “όμορφο” μήνυμα.

Στο μήνυμα αυτό ο/οι συντάκτης/ες του, πέραν κάποιων σεξιστικών ύβρεων προς το πρόσωπό μου, μού υποδείκνυε/αν “ευγενικά” “να μαζευτώ”, “να μην τολμήσω να ασχοληθώ με τον Δήμο Νέας Σμύρνης”, “να κάτσω εκεί που είμαι γιατί και πολύ μου πάει”, ότι “θα φοβάμαι να βγω από το σπίτι μου ” καθώς και ότι θα είμαι “το επόμενο θύμα της πλατείας”.

Με την όμορφη πράγματι ανθοδέσμη, καθώς και το “ευγενικό” σημείωμα που τη συνόδευε, πήγα άμεσα στο Τμήμα Ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και υπέβαλα έγκληση κατά αγνώστων, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πλέον η Ελληνική Αστυνομία έχει τον λόγο.

Σε κάθε περίπτωση όμως θα ήθελα, στον/ους εμπνευστή/ές αυτής της απαράδεκτης ενέργειας, να στείλω ένα πολύ καθαρό μήνυμα:

Δεν σε/σας φοβάμαι, δεν εκβιάζομαι, δεν σε/σας υπολογίζω.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης δεν ανήκει σε εκβιαστές και ανθρώπους της νύχτας.

Το φως για μια ακόμη φορά θα νικήσει το σκοτάδι.

Η προσπάθειά μου μόλις ξεκίνησε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *