Αρχική » Ανακοίνωσε 4 συμβούλους η Χ. Παναγιωτοπούλου

Ανακοίνωσε 4 συμβούλους η Χ. Παναγιωτοπούλου

0
panagiotopouloy simv (1)

Η Χάιδω Παναγιωτοπούλου ανακοίνωσε 4 συμβούλους και συγκεκριμένα…

–           για την ΔΕ Κυπαρισσίας του Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου του Αναστασίου, κατοίκου Βρυσών Κυπαρισσίας. Ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος είναι έγγαμος και έχει δραστηριοποιηθεί ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα  πρακτορείας τύπου, στις τηλεπικοινωνίες και στην ενέργεια. Έχει διατελέσει πρόεδρος της τ.κ Βρυσών,  Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δ.Ε του  Τοπικού Οργανισμού Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ).

–           για την Τ.Κ Αγαλιανής της Δ.Ε Αυλώνας  του Χρήστου Σολή του Γεωργίου και της Νίκης το γένος Λυμπεροπούλου. Ο Χρήστος Σολής,  33 ετών,  έχει γεννηθεί στην Αθήνα είχε εισαχθεί στην σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π, ήταν αθλητής υδατοσφαίρισης (water polo) A1 κατηγορίας, σήμερα δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως νέος αγρότης και έχει επιλέξει να διαμένει μόνιμα και να εργάζεται στον τόπο καταγωγής του , την Αγαλιανή.

–           για την ΔΕ Γαργαλιάνων του Παναγιώτη Μασούρα του Γεωργίου, κατοίκου Γαργαλιάνων. Ο Παναγιώτης Μασούρας, σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος, πρώην ελεύθερος επαγγελματίας ξυλουργός, παντρεμένος με τη Σοφία Κουλόγιαννη και πατέρας ενός παιδιού.

–           για την  Δ.Ε Φιλιατρών   του Χριστόφορου Τατούλη του Χρυσοστόμου (Σούλη)  Ο Χριστόφορος Τατούλης είναι 41 ετών, παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, κατοικεί στην Αθήνα και έχει καταγωγή και από τους δύο γονείς του από την τ.κ. Πλάτης (Καναλουπού). Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και εκπαιδευτής σκύλων συνεργαζόμενος με πλήθος φιλοζωικών σωματείων της Αττικής και με το Δήμο Αγίων Αναργύρων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *