Αρχική » Αλλαγή …φρουράς στη Ν. Δημοκρατία – Η πρώτη γυναίκα γραμματέας

Αλλαγή …φρουράς στη Ν. Δημοκρατία – Η πρώτη γυναίκα γραμματέας

0
sireggela

Η Μαρία Συρεγγέλα, πρώην υφυπουργός και νυν γραμματέας της ΝΔ

Η Μαρία Συρεγγέλα είναι η πρώτη γυναίκα γραμματέας στη Νέα Δημοκρατία, ύστερα από την εκλογή της…

Η συμπλήρωση των 50 ετών από την ίδρυσή της ΝΔ βρίσκει την πρώτη γυναίκα στη θέση της γραμματέως, όπως αποφασίστηκε στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής.  Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, «θα ανταποκριθεί στις προκλήσεις της εποχής. Έλα Συρεγγέλα, αλλά μην έρθεις με φόρα. Αυτό δεν βγήκε σε καλό»…

Ο πρωθυπουργός εξήρε το έργο του απερχόμενου γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλου Μαρινάκη, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του για την επιτυχία της Μ. Συρεγγέλα, την οποία ζήτησε να στηρίξει ομόφωνα η ΠΕ. «Το κόμμα θα είναι ο βασικός πυλώνας πάνω στον οποίο θα στηρίζεται η κυβέρνηση. Όσο η ΝΔ παραμένει ενωμένη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Ο απερχόμενος γραμματέας και νυν κυβερνητικός εκπρόσωπος ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και έκανε αναφορά στη διαδρομή του στη θέση. «Η Μαρία Συρεγγέλα είναι μια άξια γυναίκα, ένα στέλεχος που αγαπά την ΟΝΝΕΔ και τη ΝΔ. Εντυπωσιακή η αφοσίωσή της και το πόσο μπορεί να ενώνει», ανέφερε από την πλευρά του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *