Αρχική » Ακυρώθηκαν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

Ακυρώθηκαν όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη

0

Η διαρκώς αυξανόμενη καταγραφή κρουσμάτων της επιδημίας covid-19 και οι εκτιμήσεις των επιδημιολόγων για περαιτέρω κορύφωση της στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της πολιτείας για λήψη επιπρόσθετων μέτρων για λόγους προστασίας των πολιτών, υποχρεώνει το Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη να ακυρώσει όλες τις εκδηλώσεις που επρόκειτο να γίνουν υπό την ευθύνη του με αφορμή την διανυόμενη εορταστική περίοδο, τόσο εντός όσο και εκτός Δημοτικών Καταστημάτων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, ειδικότερα, η Δημοτική Αρχή του, λυπάται για την εξέλιξη αυτή, πολύ περισσότερο γιατί η ακύρωση εκδηλώσεων και δράσεων κάθε μορφής γίνεται για δεύτερη κατά σειρά χρονιά, παρ ΄όλες τις αρχικές προσδοκίες ότι φέτος θα ήταν διαφορετικές σε σχέση με πέρυσι, οι συνθήκες.

Η ανακοίνωση κλείνει ως εξής: “Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, προτρέπει όλους μας να επιδείξουμε στάση ευθύνης, τηρώντας τα επιβαλλόμενα μέτρα προστασίας για να διασφαλίσουμε το σημαντικότερο αγαθό της ζωής μας, την υγεία και παράλληλα, να τηρήσουμε με συνέπεια τις συστάσεις και προτροπές των επιδημιολόγων προς χάριν της υγείας μας και των ανθρώπων του περιβάλλοντος μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *