Αρχική » «Αέρα»… είπαν οι Σ. Ρούσσος, Κρ. Αγαπητού ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου – Ο μονόλογος του Χ. Ρώμα

«Αέρα»… είπαν οι Σ. Ρούσσος, Κρ. Αγαπητού ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου – Ο μονόλογος του Χ. Ρώμα

0
rousos agapitou

Στα «χαρακώματα» μπήκαν ο νυν Δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος και η υποψήφια, Κρίστη Αγαπητού ανήμερα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου…

Ο Δήμαρχος κατήγγειλε την απουσία της παράταξης της Κρ. Αγαπητού από το δεύτερο μέρος του επίσημου εορτασμού, την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο της Εθνικής Αντίστασης. Όπως αναφέρει, «συνιστά ευθεία προσβολή στον επίσημο εθνικό εορτασμό, όπως έχει καθιερωθεί στο Χαλάνδρι επί δεκαετίες. Το μνημείο που στέκει στο Χαλάνδρι τουλάχιστον 20 χρόνια, τιμούσε πάντα με κατάθεση στεφάνου η εκάστοτε δημοτική αρχή στα πλαίσια του επίσημου προγράμματος του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου και ουδείς διανοήθηκε ποτέ να τον αμαυρώσει, όπως πράττει ανερυθρίαστα η κ Αγαπητού».

Τι είπε η Κρίστη Αγαπητού στην επίθεση του Σ. Ρούσσου

Η απάντηση της υποψήφιας Δημάρχου ήταν έντονη, αναφέροντας ότι «ο κ. Σίμος Ρούσσος. Βέβαια, αποσιώπησε τεχνηέντως να αναφέρει ότι, στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού, εγώ η ίδια τον συνεχάρηκα, πηγαίνοντας μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μου στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, την ώρα των επινίκιων του αντιπάλου, πράξη αν μη τι άλλο υπερβατική, δεδομένων των συνθηκών».

Ο μονόλογος του Χάρη Ρώμα για τον κομματισμό

Και εν μέσω όλων των παραπάνω είχαμε και την εμφάνιση του Χάρη Ρώμα, ο οποίος τα «έριξε» στον κομματισμό. «Πολλοί που ξέρουν τη δυσκολία αυτού του δήμου, μου είπαν ότι «είσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουν από πίσω την κομματική γραμμή, άνθρωποι του κομματικού σωλήνα», ανέφερε σε τηλεοπτική εκπομπή και συνέχισε: «Εγώ, όμως, πρότεινα να ψηφίσουν κάτι που να είναι ανεξάρτητο, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, παρότι έχω φιλελεύθερες ιδέες. Αυτό είναι που με ενόχλησε και δεν θέλω να ξανακούσω «ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση»! Δεν υπάρχει, είναι κομματικοποιημένη του κερατά και οι άνθρωποι είναι μπετοναρισμένοι! Μάλιστα, όταν κατεβαίνει μια περίπτωση σαν τον Χάρη Ρώμα που είναι μια δυναμική είσοδος στα κοινά της πόλης, οι άλλοι έχουν κάνει… ψηφολόγιο! Συν του ότι είναι το μετερίζι της Αριστεράς στον βόρειο τομέα και κρατάει τη σημαία με λύσσα! Καλά κάνει, μπράβο του που τα κατάφερε ο συγκεκριμένος δήμαρχος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *