Αρχική » Έτοιμο το Φεστιβάλ Νεολαίας στο Μαρούσι

Έτοιμο το Φεστιβάλ Νεολαίας στο Μαρούσι

0
abatzoglou lekka

Ο Δήμος Αμαρουσίου, μέσω του Γραφείου Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, διοργανώνει το Φεστιβάλ  Νεολαίας 2023…

Το Φεστιβάλ, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023 από τις 19.00 έως και τις 23.30, ονομάζεται «CONNECT MAROUSSI» και θα γίνει στην πλατεία Αγίας Λαύρας στο Μαρούσι. Την ευθύνη έχει η Εντεταλμένη Σύμβουλος Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, Φανή Λέκκα, ενώ θα δώσουν «παρών» οργανώσεις, ομάδες και φορείς της πόλης.

Στόχος του Φεστιβάλ Νεολαίας είναι η σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των νέων, η ενίσχυση της συμμετοχής τους στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων που τους αφορούν και η προώθηση της ιδιότητας τους ως ενεργοί πολίτες. Θα λάβουν χώρα, επίσης, διαδραστικές ενότητες για το Περιβάλλον, τον Εθελοντισμός, το Forum Νέων, την Πρόληψη, τον Αθλητισμό κ.α.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ανέφερε ότι «το Φεστιβάλ Νεολαίας στην πόλη μας, μας δίνει την ευκαιρία να γνωριστούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συμμετέχουμε σε πολιτιστικά δρώμενα αλλά και να ψυχαγωγηθούμε με το πλούσιο πολιτιστικό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν καταξιωμένοι ερμηνευτές. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι.  Σας περιμένουμε…»  

Οι παριστάμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δράσεις και το έργο τους, ενώ θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαδραστικά δρώμενα, όπως DIY Workshop με επαναχρησιμοποιημένα υφάσματα, κ.α.

neoi maroussi 768x1075 1

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ είναι η συμμετοχή της εκρηκτικής και μιας από τις πιο επιτυχημένες popstars της χώρας Κατερίνας Στικούδη, που παρουσιάζει ένα μοναδικό οπτικοακουστικό show, με εντυπωσιακά κουστούμια και χορογραφίες, πάνω σε γνωστές της και όχι μόνο viral επιτυχίες.

Επίσης, συμμετέχει ο εμπνευσμένος από τη δυτική R&B σκηνή, που συνδυάζει άψογα το τραγούδι, το χορό, αλλά και τη υποκριτική Βασίλης Ηλιάδης.

Στο show του Βασίλη Ηλιάδη θα εμφανιστεί ως guest o MC και rapper Tyler Jackson, που θα ερμηνεύσει γνωστές αγγλόφωνες επιτυχίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *