Αρχική » Χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε όλο το Χαλάνδρι από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες σε όλο το Χαλάνδρι από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου

0

Κάλαντα, μουσικές, ευχές και γλυκίσματα θα …μοιράσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου, που θα ταξιδέψει στις γειτονιές της πόλης, με το γιορτινό λεωφορείο, στις 23 και τις 30 Δεκεμβρίου 2021.

Πρόκειται για μια συμβολική δράση από τον Δήμο Χαλανδρίου για τις μέρες των γιορτών, για να μεταφερθεί το μήνυμα ότι η χαρά, η μουσική και η αλληλεγγύη βρίσκουν πάντα το δρόμο τους, ακόμα και σε συνθήκες πανδημίας.

Στις 30 Δεκεμβρίου, το γιορτινό λεωφορείο του Δήμου Χαλανδρίου και μέλη της διοίκησης του Δήμου, με επικεφαλής το δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο, θα επισκεφθούν το Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και το Αναρρωτήριο Πεντέλης (Πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α.), όπου θα μοιραστούν στα παιδιά παιχνίδια και γλυκίσματα.

Κατά τη διάρκεια της δράσης θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό. Οι μουσικοί που συμμετέχουν είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

«Το γιορτινό λεωφορείο θα βρεθεί, για δεύτερη χρονιά, στους δρόμους της πόλης, αφού η πανδημία μας υπαγορεύει και φέτος περιορισμούς και απαιτεί προσοχή για να αποτραπεί η διασπορά του ιού. Με τη μουσική της Φιλαρμονικής μας και την αλληλεγγύη όλων μας, ελπίζουμε να μεταφέρουμε τον ήχο, το χρώμα αλλά και το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *