Αρχική » «Φως στο τούνελ» του ΑΣΔΑ φέρνει ο Στ. Τσίρμπας

«Φως στο τούνελ» του ΑΣΔΑ φέρνει ο Στ. Τσίρμπας

0
tsirbas edimosgr 1

Ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Σταύρος Τσίρμπας

Ο Σταύρος Τσίρμπας, Δήμαρχος  Αγίων Αναργύρων – Καματερού επανεξελέγη πρόεδρος του ΑΣΔΑ σε περίπου 3 μήνες…

Η επιθυμία της πλειοψηφίας των Δημάρχων του Αναπτυξιακού Συνδέσμου δεν ανακόπηκε από τα «τερτίπια» του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος απουσίαζε από την εκλογική διαδικασία. Επτά από τους συνολικά εννιά Δημάρχους βρέθηκαν στις αρχαιρεσίες και συγκεκριμένα των Δήμων: Χαϊδαρίου, Πετρούπολης, Ιλίου, Κορυδαλλού, Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Αιγάλεω.

Όπως αναφέρθηκε, εξέφρασαν το έντονο ενδιαφέρον τους για το μέλλον του Συνδέσμου και την ομαλή αναπτυξιακή πορεία της Δυτικής Αττικής. Στη συνεδρίαση προήδρευσε η Δήμαρχος Ιλίου, Ανδριάνα Αλεβίζου, με τον Σταύρο Τσίρμπα να δηλώνει:

«Ενωμένοι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα της Δυτικής Αθήνας, δημιουργώντας για τις πόλεις μας όλα όσα αξίζουμε με όλες τις προϋποθέσεις για μία καλύτερη ζωή για τους πολίτες. Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία σε όλο του Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΔΑ».

Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου εξελέγη ο Δήμαρχος Κορυδαλλού, Νικόλαος Χουρσαλάς και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής αναδείχτηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, Δημήτριος Κουκουβίνος. Το νέο προεδρείο δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στη βελτίωση των συνθηκών ζωής όλων των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας, διεκδικώντας περισσότερους πόρους για τη δημιουργία υποδομών και την εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *