Αρχική » Τριήμερο Φεστιβάλ Graffiti στα Άνω Λιόσια

Τριήμερο Φεστιβάλ Graffiti στα Άνω Λιόσια

0

Τριήμερο Φεστιβάλ Graffiti διοργάνωσε στις 24-25 και 26 Σεπτεμβρίου ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Φυλής. Μια τριήμερη γιορτή, στην οποία καλλιτέχνες και νέοι ζωγράφισαν, μίλησαν για τις τεχνικές και της τάσεις της συγκεκριμένης εικαστικής έκφρασης και διασκέδασαν ακούγοντας μουσική.

Το καλλιτεχνικό γεγονός

Στο Φεστιβάλ πήραν μέρος γνωστοί καλλιτέχνες του είδους, που αποτύπωσαν την έμπνευσή τους πάνω στους τοίχους των αθλητικών εγκαταστάσεων του σχολικού συγκροτήματος Αγίου Νικολάου. Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Μαυροειδής ήταν αυτοί που, μέσα από την μεθοδική προετοιμασία, φρόντισαν ώστε η συνάντηση να αποτελέσει καλλιτεχνικό γεγονός.

“Στόχος μας είναι να αναδείξουμε αυτή τη μορφή έκφρασης, που αποτελεί Τέχνη και δεν έχει σχέση με τους βανδαλισμούς. Οι νέοι μας αγαπούν το Graffiti και θέλουν να δώσουν διέξοδο στην έμπνευση και στην δημιουργικότητά τους, χρησιμοποιώντας σαν καμβά τις μεγάλες επιφάνειες. Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς τους στηρίζει γιατί πιστεύει στις δυνατότητές τους και γνωρίζει ότι έχουν τη διάθεση να κάνουμε, όλοι μαζί, την πόλη μας πιο όμορφη”, δήλωσε ο Γιώργος Μαυροειδής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *