Αρχική » Το Edimos στην Attica Green Expot
xristakis edimosgr

Η ιστοσελίδα Edimos μετέχει στο επιστημονικό συνέδριο Attica Green Expot, που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων «Κλεισθένης»…

Ανοίγει αύριο Τετάρτη τις πύλες της η μεγάλη έκθεση, που γίνεται στο κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου και αφορά την Πράσινη Κυκλική Οικονομία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η έκθεση θα έχει διάρκεια τεσσάρων ημερών, δηλαδή έως και την 27η Μάϊου με Ημερίδες, Workshops, περίπτερα, αλλά και πολλές εκδηλώσεις καθώς και παιχνίδι για τα παιδιά και θα είναι ανοιχτή από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Η Attica Green Expo μετά την πρώτη επιτυχημένη παρουσία της στο ΜΕΤΡΟ του Συντάγματος φέτος μεγαλώνει και φιλοξενείται στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο του Παλαιού Φαλήρου TAE KWON DO. Στην Έκθεση θα συμμετέχουν περισσότεροι από 80 εκθέτες, ενώ το «παρών» θα δώσουν δήμοι απ’ όλη την Ελλάδα, η Περιφέρεια Αττικής, δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς από τους τομείς της οικονομίας και του περιβάλλοντος καθώς και συστήματα ανακύκλωσης.

Ο «ΦΥΛΛΟΣ», η μασκότ της έκθεσης, θα συνοδεύσει τους μικρούς επισκέπτες στο Luna Park Ανακύκλωσης, στο Χωριό Περιβάλλοντος. Η 2η Attica Green Expo τελεί υπό την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υπό την αιγίδα τεσσάρων Υπουργείων (Εσωτερικών, Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Παιδείας & Θρησκευμάτων, Υποδομών & Μεταφορών), της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, της Περιφέρειας Αττικής, της ΚΕΔΕ, του Πράσινου Ταμείου και του ΕΟΤ.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΈΝΗΣ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *