Αρχική » Τον αργυρό Ολυμπιονίκη του πόλο Κώστα Μουρίκη υποδέχθηκαν στο δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής

Τον αργυρό Ολυμπιονίκη του πόλο Κώστα Μουρίκη υποδέχθηκαν στο δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής

0

Τον αργυρό Ολυμπιονίκη με την Εθνική ομάδα πόλο στους φετινούς αγώνες του Τόκιο και Ηρακλειώτη, Κώστα Μουρίκη, υποδέχθηκε στο δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

Πέρα από τα συγχαρητήρια που μετέφερε ο δήμαρχος στον Ολυμπιονίκη και σε όλους τους πολίστες της Εθνικής, οι οποίοι έκαναν την χώρα υπερήφανη σε ένα δύσκολο καλοκαίρι, συζήτησαν τρόπους με τους οποίους μπορούν να συνεργαστούν ώστε να προωθήσουν τον Αθλητισμό, κυρίως, στα νέα παιδιά της πόλης.

Τον Κώστα Μουρίκη συνόδεψαν οι γονείς του, οι οποίοι μένουν στο Ηράκλειο, ενώ παρούσα στην συνάντηση και η αντιδήμαρχος Δέσποινα Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

«Οι σύγχρονες πόλεις όπως το Ηράκλειο δεν έχουν τείχη για να τα γκρεμίσουμε προκειμένου να υποδεχθούμε τους Ολυμπιονίκες μας. Έχουμε όμως ένα τεράστιο «ευχαριστώ» για να πούμε στον Κώστα και στα υπόλοιπα παιδιά της Εθνικής πόλο, που σήκωσαν τη σημαία ψηλά, που μας γέμισαν περηφάνεια σε μία στιγμή που του είχαμε τόσο ανάγκη. Για αυτό και εμείς, ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής ετοιμάζουμε και θα ανακοινώσουμε σύντομα μια εκδήλωση για να τιμήσουμε τον Κώστα και τους συμπαίκτες του όπως τους αξίζει. Και, βέβαια, συμφωνήσαμε να κρατήσουμε τη συνεργασία μας ώστε να τονώσουμε και τα προγράμματα και τις υποδομές Αθλητισμού της πόλης μας», το μήνυμα του Νίκου Μπάμπαλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *