Αρχική » Σύνδεσμος της Πάρνηθας: Νέος Πρόεδρος ο Βασίλης Λαζάρου

Σύνδεσμος της Πάρνηθας: Νέος Πρόεδρος ο Βασίλης Λαζάρου

0

“Αλλαγή σκυτάλης” στο Σύνδεσμο της Πάρνηθας (ΣΥΝΠΑ) με νέο Πρόεδρο τον, επί σειρά ετών δραστήριο μέλος του και Δημοτικό Σύμβουλο Αχαρνών Βασίλη Λαζάρου, που το πρωί της Τρίτης 1η Δεκεμβρίου 2021 εκλέχθηκε παμψηφεί, από τα μέλη των Δήμων που συμμετέχουν στον Σύνδεσμο. 

Πιο συγκεκριμένα στις εκλογές συμμετείχαν, ο για δύο συνεχείς θητείες Πρόεδρος του ΣΥΝΠΑ, Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, ο Δήμαρχος Απροπύργου Νίκος Μελετίου. οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών, Μιχάλης Βρεττός και Νικόλαος Δαμάσκος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αχαρνών Βασίλης Λαζάρου, Φυλής Γιώργος Σονίδης, Διονύσου Δημήτρης Χιώτης και Ωρωπού Νικόλαος Τζεβελέκος.

Όπως προέκυψε από την διαδικασία, εκλέχθηκαν οι εξής:

Πρόεδρος: Βασίλης Λαζάρου
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Χιώτης
Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής:
Βασίλης Λαζάρου – Δημήτρης Χιώτης – Νικόλαος Τζεβελέκος και αναπληρωματικά μέλη Νικόλαος Δαμάσκος και Γιώργος Σονίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς έδωσε τα θερμά του συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο Βασίλη Λαζάρου, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η πολυετής πείρα αλλά και η αγάπη του για την Πάρνηθα θα συμβάλλουν ουσιαστικά στο πολύτιμο και πολυδιάστατο έργο του ΣΥΝΠΑ.

Ο Βασίλης Λαζάρου έλαβε επίσης τις ευχές όλων των μελών για καλή θητεία, με πρωταρχικούς στόχους και κοινή συνισταμένη την Προστασία της Πάρνηθας, τον εξωραϊσμό αλλά και τις προοπτικές βελτίωσης κι ανάπτυξής της.
Ας μην ξεχνάμε τέλος, όπως υπογράμμισαν για μια ακόμη φορά και συμφώνησαν όλα τα μέλη, πως “Ο Εθνικός Δρυμός της Πάρνηθας και μοναδικός Πνεύμονας Πρασίνου του Λεκανοπεδίου, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά των Δήμων και των Κατοίκων που την περιβάλλουν”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *