Αρχική » Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδα

Συνάντηση Γ. Πατούλη με τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδα

0

Γ. Πατούλης: «Βασική μας προτεραιότητα η υλοποίηση έργων με ισχυρό κοινωνικό, αναπτυξιακό και περιβαλλοντικό πρόσημο»

Συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης, Στράτο Σαραούδα, είχε χθες ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Θέμα της συζήτησης ήταν οι προσπάθειες ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής, καθώς και η πορεία των έργων της Περιφέρειας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε, μεταξύ άλλων, στο Αδριάνειο Υδραγωγείο, τον κόμβο Ράλλη, αλλά και στην τοποθέτηση ηχοπετασμάτων στην περιοχή της Νέας Ζωής.

Τα παραπάνω θέματα αποτελούν αιτήματα της δημοτικής αρχής Μεταμόρφωσης και έχουν δρομολογηθεί μια σειρά από παρεμβάσεις προκειμένου να ολοκληρωθούν. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Α. Καλογερόπουλος από τον οποίο ο Περιφερειάρχης ζήτησε να προχωρήσει τις διαδικασίες προκειμένου να υλοποιηθούν τα αναγκαία έργα.

Ο κ. Πατούλης τόνισε την βούληση της Περιφέρειας Αττικής να στηρίξει την Μεταμόρφωση, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες οι οποίες γίνονται και ήδη άρχισαν να αποδίδουν. «Κάθε έργο που ενισχύει την ασφάλεια των πολιτών και έχει περιβαλλοντικά οφέλη είναι προτεραιότητα και έχει την αμέριστη στήριξή μας», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης και πρόσθεσε: «Με τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Σ. Σαραούδα είχαμε μία εποικοδομητική συνάντηση εργασίας στην οποία διαπίστωσα με χαρά να έχει σημειωθεί ικανοποιητική πρόοδος στο επίπεδο ωρίμανσης των διαδικασιών για την υλοποίηση συγκεκριμένων έργων».

Από την πλευρά του ο κ. Σαραούδας ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την ανταπόκριση και την στήριξη του έργου που πραγματοποιείται στη Μεταμόρφωση, ενώ τον ενημέρωσε ότι το φθινόπωρο ολοκληρώνεται η κατασκευή του 2ου Λυκείου και τον προσκάλεσε στα εγκαίνιά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *