Αρχική » Ποιος θα πάρει το χρίσμα στις εκλογές της ΚΕΔΕ – Η περιοδεία των Γ. Κωνσταντάτου, Γρ. Κωνσταντέλλου

Ποιος θα πάρει το χρίσμα στις εκλογές της ΚΕΔΕ – Η περιοδεία των Γ. Κωνσταντάτου, Γρ. Κωνσταντέλλου

0
kede

Εντείνονται οι «ζυμώσεις» στον αυτοδιοικητικό χώρο για τις εκλογές της ΚΕΔΕ…

Οι 3 υποψήφιοι πρόεδροι και συγκεκριμένα ο Γιάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και ο νυν πρόεδρος, Δήμαρχος Αμπελοκήπων -Μενεμένης, Λ. Κυρίζογλου, πραγματοποιούν περιοδείες.

Ο πρώτος ξεκίνησε από την ιδιαίτερη πατρίδα του και συναντήθηκε με τους Δημάρχους Αργοστολίου, Σάμης και Ληξουρίου και το σαββατοκύριακο ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη. Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος θα ανηφορίσει στη Βόρεια και Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα, ενώ από τις αρχές του νέου έτους θα ταξιδέψει σε πολλά μικρά και μεγάλα νησιά της χώρας.

Ο Λ. Κυρίζογλου αφήνει να εννοηθεί ότι διαθέτει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, αν και δεν υπάρχει επιβεβαίωση του θέματος. Ο Γρ. Κωνσταντέλλος έχει ζητήσει ο επικεφαλής της παράταξης και ως εκ τούτου, και της ΚΕΔΕ, να επιλέγεται μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες. Εν ολίγοις, παρόμοιες με αυτές του 2019, όταν επικεφαλής της παράταξης της ΝΔ τέθηκε ο δήμαρχος που έλαβε τις περισσότερες ψήφους από το 525 μέλη της Γενικής Συνέλευσης της ΚΕΔΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *