Αρχική » Ο Κ. Τζαβάρας για περιφερειάρχης με στήριξη Σύριζα, ΠΑΣΟΚ

Ο Κ. Τζαβάρας για περιφερειάρχης με στήριξη Σύριζα, ΠΑΣΟΚ

0

Ο βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία, Κώστας Τζαβάρας, συζητάει με Σύριζα και ΠΑΣΟΚ για τη στήριξή του στην περιφέρεια δυτικής Ελλάδας…

tzavaras edimosgr 1

Ο Κώστας Τζαβάρας

Στόχος του Κ. Τζαβάρα είναι η υποστήριξη τόσο του Σύριζα όσο και του ΠΑΣΟΚ, ενώ θεωρεί ότι θα έχει στο πλευρό του και ένα σημαντικό ποσοστό των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βουλευτής αποτελεί «ξένο σώμα» για το κυβερνών κόμμα, γι’ αυτό και έχει ανοίξει έναν κύκλο συνομιλιών με την αντιπολίτευση.

Στόχος του Κ. Τζαβάρα είναι η υποστήριξη τόσο του Σύριζα όσο και του ΠΑΣΟΚ, ενώ θεωρεί ότι θα έχει στο πλευρό του και ένα σημαντικό ποσοστό των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.

Αναπόφευκτα, θα ταχθεί απέναντι στον νυν περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, ο οποίος υποστηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία. Όπως άλλωστε είχε αναφέρει σε ανύποπτο χρόνο ο Κώστας Τζαβάρας, «έχω προτάσεις από κομματικούς σχηματισμούς, φορείς και οργανώσεις για την περιφέρεια. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει, αν τελικά θα κάνω αυτό το βήμα. Με ενδιαφέρει όμως η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αφού πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω πολλά σε αυτή. Είναι μία πρόκληση για μένα, όμως θα αποφασίσω μετά τις εορτές οριστικά για το τι θα κάνω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *