Αρχική » Ο Γιώργος Πατούλης στη Βαρβάκειο Αγορά

Ο Γιώργος Πατούλης στη Βαρβάκειο Αγορά

0
patoulis edimosgr

patoulis edimosgr

Τη Βαρβάκειο Αγορά επισκέφτηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, προκειμένου να ενημερωθεί για την αγοραστική κίνηση ενόψει των εορτών…

Κατά την επίσκεψη στην Βαρβάκειο τον Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης Γ. Βλάχος, ο Δ/ντης Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κλιματικής Αλλαγής Κεντρικού Τομέα της Δ/νσης Ανάπτυξης – Τμήμα Εμπορίου Γ. Στρατιδάκης και άλλα υπηρεσιακά στελέχη.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:

«Η Βαρβάκειος, η καρδιά της εορταστικής αγοράς, προσφέρει και εφέτος ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές για το οικογενειακό τραπέζι των εορτών, αν και διανύουμε μια δύσκολη συγκυρία, όπου η αύξηση του ενεργειακού κόστους αναμφίβολα λειτουργεί πιεστικά και στις τιμές των προϊόντων.

Βασική μας προτεραιότητα, είναι η αγορά να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με σεβασμό προς τη δημόσια υγεία. Θα ήθελα να αναφερθώ ιδιαίτερα στους εντατικούς ελέγχους που κάνουν οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής για την εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων.

Είναι αδιαπραγμάτευτο το καθήκον μας, αλλά και η εντολή μου και ως γιατρός και ως Περιφερειάρχης να προστατεύσουμε την δημόσια υγεία και αυτό περιλαμβάνει και την προστασία του καταναλωτή.

Ευχαριστώ τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής που με αυταπάρνηση κάνουν τους ελέγχους που απαιτούνται. Δεν λειτουργούμε τιμωρητικά για κανέναν, ας γνωρίζουν όμως όλοι πως όταν δεν τηρούνται όσα προβλέπουν οι νόμοι θα υπάρχουν αυστηρά πρόστιμα προκειμένου να αποτρέψουμε φαινόμενα αλλοίωσης της ταυτότητας των προιόντων,  αλλά και να προστατεύσουμε την υγεία των καταναλωτών.

Εμείς, ως Περιφέρεια Αττικής, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις και στους καταναλωτές. Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *