Αρχική » Ο Α. Πανόπουλος στις συνοικίες της Αφαίας Σκαραμαγκά

Ο Α. Πανόπουλος στις συνοικίες της Αφαίας Σκαραμαγκά

0

Ο Άρης Πανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου, πραγματοποίησε περιοδεία στις συνοικίες της Αφαίας Σκαραμαγκά μαζί με τους συνεργάτες του…

panopoulos 1 1

Ο Άρης Πανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου

Ο Άρης Πανόπουλος επισήμανε ότι επέλεξε να μιλήσει πρώτα  με αυτούς τους ανθρώπους  που βρίσκονται αποκομμένοι από τον πυρήνα της πόλης…

Σκοπός του ήταν η καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής, αλλά και το τετ α τετ με τους κατοίκους της. Ο υποψήφιος δήμαρχος ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι το Χαϊδάρι δεν είναι μόνο τα κεντρικά του σημεία, αλλά και οι απομακρυσμένες περιοχές του.

Ο Άρης Πανόπουλος επισήμανε ότι επέλεξε να μιλήσει πρώτα  με αυτούς τους ανθρώπους  που βρίσκονται αποκομμένοι από τον πυρήνα της πόλης, παρ’ ότι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της, με τους συνεργάτες του να αποτυπώνουν εικόνες απομόνωσης και πρωτοφανούς εγκατάλειψης.

Ακούγοντας τα προβλήματα αλλά  και τις ανησυχίες των συμπολιτών του, δεν παρέλειψε να τους διανείμει την ανοικτή επιστολή του σε σχέση με την αντίθεση του στην δημιουργία σταθμού παραγωγής υγροποιημένου φυσικού αερίου( LNG) κοντά στην περιοχή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *