Αρχική » Ολοκληρώνεται το έργο ομβρίων στο Πολύδροσο Χαλανδρίου

Ολοκληρώνεται το έργο ομβρίων στο Πολύδροσο Χαλανδρίου

0

Το δεύτερο μεγάλο έργο ομβρίων που υλοποιείται στο Χαλάνδρι, βαίνει πλέον προς ολοκλήρωση, με την κατασκευή των αγωγών στις οδούς Διονύσου, Ευριπίδου και Μπότσαρη.

Από την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 και μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου 2021, οπότε κλείνει το τμήμα από Ευριπίδου έως Αγ. Παντελεήμωνος στην οδό Διονύσου, θα ισχύουν νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως φαίνονται στο χάρτη.

Έργο ζωτικής σημασίας

Το έργο το οποίο είναι ζωτική σημασίας για το Πολύδροσο και πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής περιλαμβάνει την τοποθέτηση αγωγών συνολικού μήκους 4.7 χλμ. Είναι προϋπολογισμού 6.807.600,00 ευρώ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών.

Πρόκειται για το δεύτερο τέτοιο έργο που υλοποιεί η σημερινή διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου. Το Φθινόπωρο του 2019 ολοκληρώθηκε με επιτυχία έργο ύψους 5,5 εκατ. ευρώ που αφορούσε τη σύνδεση των νέων αγωγών ομβρίων που εξυπηρετούν το κεντρικό Χαλάνδρι με τον αγωγό – αποδέκτη τους στις οδούς Παπανικολή – Παλαιολόγου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου ζητά την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής για όποιες προσωρινές δυσκολίες ανακύψουν κατά την εκτέλεση των έργων και προσβλέπει στην αγαστή συνεργασία τους έως ότου αυτά ολοκληρωθούν με επιτυχία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *