Αρχική » Οι σχέσεις των Δ. Παπαστεργίου και Ν. Μπάμπαλου

Οι σχέσεις των Δ. Παπαστεργίου και Ν. Μπάμπαλου

0
babalos edimosgr

Ο Νίκος Μπάμπαλος, Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου ήταν μέχρι πρότινος Δήμαρχος, εν τούτοις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον επέλεξε για το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης…

Ο Νίκος Μπάμπαλος, ένας από τους πετυχημένους Δημάρχους, μίλησε στον Λόγο της Αυτοδιοίκησης για την σχέση του με τον υπουργό, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «θα μείνει στο πλευρό μας».

«Με τον Δημήτρη έχουμε μια εξαιρετική σχέση, όχι μόνο εγώ, αλλά και όλοι οι δήμαρχοι της χώρας, ενδεικτικό του βαθμού που ανταποκρινόταν ως πρόεδρος, μέχρι πρότινος, της ΚΕΔΕ στα προβλήματά μας», τόνισε ο Νίκος Μπάμπαλος και εξήγησε:

«Σε όλα τα τηλεφωνήματα των συγχαρητηρίων που πήρε από όλους μας, του ευχηθήκαμε ομόφωνα να μην ξεχάσει την Αυτοδιοίκηση στα νέα του καθήκοντα και εκείνος μας υποσχέθηκε ότι θα παραμείνει στο πλευρό μας. Έχει όλα τα εχέγγυα για να τον πιστέψω και να συνεχίσω να τον θεωρώ έναν ισχυρό σύμμαχο.

Παρέλαβε ένα επίκαιρο χαρτοφυλάκιο, με ισχυρές βάσεις που έχει ήδη θέσει ο Κυριάκος Πιερρακάκης. Εάν κάποιος μπορεί να το πάει παραπέρα, τονώνοντας περαιτέρω τις δομές των δήμων, αυτός είναι ο Δημήτρης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *