Αρχική » Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης της Αγ. Ζώη

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης της Αγ. Ζώη

0

Η Αγνή Ζώη ανεξαρτητοποιήθηκε από τοπική σύμβουλος Μελισσίων του δήμου Πεντέλης…

zoi penteli

zoi penteli

Η Αγνή Ζώη ανεξαρτητοποιήθηκε από τοπική σύμβουλος Μελισσίων του δήμου Πεντέλης…

Στην επιστολή που γνωστοποίησε στον πρόεδρο του Τοπικού συμβουλίου Μελισσίων καταγγέλλει τον Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου ότι καπηλεύεται για προσωπικό όφελος τον συνδυασμό. Αναφέρει, δε, ότι θα συμπορευτεί με την δημοτική  παράταξη «Μπροστά Μαζί», με επικεφαλής τον Λευτέρη Κοντουλάκο.

Η επιστολή της Αγνής Ζώη αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε του Τοπικού συμβουλίου Μελισσίων, σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 υποβάλλω την ανεξαρτητοποίησή μου από τον συνδυασμό Δημοτική Συμμαχία, της οποίας κατόπιν απόφασης του

Επικεφαλής αυτής, τέως Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη και των μελών του, προσωρινά ηγείται ο κος. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου.

Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησής μου είναι:

  • Καπηλεύεται το όνομα Δημοτική Συμμαχία, το οποίο δεν του ανήκει, εφόσον δημιουργεί δικό του συνδυασμό.
  • Ουδέποτε εμφανίστηκε στις συνεδριάσεις του Τοπικού Συμβουλίου, παρόλο που επανειλημμένως είχε προσκληθεί αλλά και αυτοδικαίως ως Επικεφαλής της δημοτικής ομάδας του συνδυασμού μας, μπορούσε να είχε παραστεί. Άρα ουδεμία συνεργασία επί της ουσίας υπήρξε.

Κατόπιν των ανωτέρω λόγων, αποφάσισα για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές να συμπορευτώ με τον Επικεφαλής του συνδυασμού «Μπροστά Μαζί» κο. Λευτέρη Κοντουλάκο.

Ο κύριος Κοντουλάκος είναι ένας νέος άνθρωπος, με αγάπη για τον τόπο του.

Θέλουμε και θέλω έναν Δήμαρχο που δεν θα κάθεται πάντα στο γραφείο του και θα διοικεί μέσω κομπιούτερ, αλλά θα τρέχει όπου υπάρχει πρόβλημα, είτε αυτό είναι φωτιές, είτε είναι πλημμύρες, είτε είναι χιόνι, είτε είναι λακκούβα, είτε είναι σκουπίδια και να δίδει άμεσες λύσεις.

Θέλουμε έναν άνθρωπο απλό, δραστήριο και έντιμο, που θα σκύψει στο πρόβλημα του συμπολίτη μας και θα το επιλύσει άμεσα.

Τα προσόντα αυτά τα βρήκα στο πρόσωπο του κου. Λευτέρη Κοντουλάκου και αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *