Αρχική » Νέα «μεταγραφή» του Γ. Αθανασόπουλου

Νέα «μεταγραφή» του Γ. Αθανασόπουλου

0

Με την παράταξη του δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Αθανασόπουλου, συμπορεύεται ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Ανδρέας Τράκας…

athanasopoulos edimosgr 1

Ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος

Η συμμετοχή μου στα κοινά έχει ως μοναδικό στόχο τη δημιουργική συμβολή μου στην επίλυση προβλημάτων, προκειμένου να γίνει η ζωή όλων μας ευκολότερη…

Είχε διατελέσει κατά το παρελθόν αντιδήμαρχος συντήρησης Υποδομών με την παράταξη του πρώην δημάρχου, Γιώργου Τσώνη. Ο Ανδρέας Τράκας, μετά τη συνάντηση που είχε με το δήμαρχο στο Δημαρχείο Μεσσήνης, ανέφερε:

«Η συμμετοχή μου στα κοινά έχει ως μοναδικό στόχο τη δημιουργική συμβολή μου στην επίλυση προβλημάτων, προκειμένου να γίνει η ζωή όλων μας ευκολότερη. Η αυτοδιοίκηση είναι χώρος διαλόγου και συγκλίσεων. Χρειάζεται να βρίσκουμε κοινά σημεία και να ενώνουμε δυνάμεις για να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας ένα καλύτερο αύριο».

Ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος τόνισε ότι «είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργάζομαι με ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο μας όπως ο Ανδρέας Τράκας. Η παρουσία και η συμβολή του είναι βέβαιο ότι θα δυναμώσει την προσπάθειά μας. Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο και μας δυναμώνει το πάθος για προσφορά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *