Αρχική » Η γενιά των 30αρηδων Δημάρχων που επιζητούν να πρωταγωνιστήσουν

Η γενιά των 30αρηδων Δημάρχων που επιζητούν να πρωταγωνιστήσουν

0
drikos papaxristou (1)

Ο Αρμόδιος Δρίκος, Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας

Δύο είναι οι 30αρηδες Δήμαρχοι που εκλέχτηκαν και θέλουν να πρωταγωνιστήσουν τα προσεχή πέντε χρόνια…

Αναφερόμαστε στον 30χρονο, Δημήτρη Παπαχρήστου και τον 37χρονο, Αρμόδιο Δρίκο, οι οποίοι εκλέχθηκαν στους Δήμους Σαρωνικού και Μάνδρας αντίστοιχα. Η γενιά των 30αρηδων μπαίνει στα δημοτικά δρώμενα και μάλιστα, με δυναμικό τρόπο…

Η περίπτωση του Δημήτρη Παπαχρήστου

Μπορεί ο Γιώργος Σωφρόνης να έκοψε πρώτος το νήμα την πρώτη Κυριακή με 37,4%, ωστόσο, ο μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Δημήτρης Παπαχρήστου νεότερος Δήμαρχος. Όχι, μόνο κάλυψε τη διαφορά, αλλά επικράτησε κάνοντας τη δεύτερη Κυριακή «περίπατο» (55,67% – 44,33%). Ο 30χρονος γίνεται ο νεότερος Δήμαρχος στην ιστορία του Δήμου, ο νεότερος δήμαρχος της Αττικής και ίσως, ο νεότερος της χώρας.

Σπούδασε Μηχανολόγος μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, έκανε μεταπτυχιακό στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση στην ΑΣΟΕΕ, ενώ ήδη έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Στρατηγικού Σχεδιασμού στον Δήμο Σαρωνικού, Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου και Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

«Η ελπίδα και το φως νίκησαν μια για πάντα στο Σαρωνικό μας», ανέφερε και εξήγησε: «Τα λόγια δεν επαρκούν για να σας ευχαριστήσουμε. Με τη μαζική στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο όραμα και το σχέδιό μας, καταφέραμε τη μεγάλη ανατροπή».

Η εκλογή του Αρμ. Δρίκου στα Μέγαρα

Ο καρδιολόγος Αρμόδιος Δρίκος θα προσπαθήσει να επαναφέρει τον πολύπαθο Δήμο στους σωστούς καρδιακούς ρυθμούς… Όπως αναφέρει, θέλει ο Δήμος να παρέχει υψηλή ποιότητα ζωής και ευκαιρίες στους κατοίκους του. Και κυρίως, να παρέχει ασφάλεια απέναντι σε φυσικά φαινόμενα, αλλά και στην καθημερινότητα. Οι δημότες να αντιμετωπίζονται με αλληλεγγύη και σεβασμό και να υπάρχει πρόσβαση σε ιατρική φροντίδα.

Είναι παντρεμένος με τη Νάσια και η μεγάλη αγάπη του είναι το ποδόσφαιρο. Σε μικρή ηλικία έπαιζε στον Ειδυλλιακό, ομάδα που δεν υπάρχει πλέον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *