Αρχική » Η ανάδειξη της κυκλικής οικονομίας από την Περιφέρεια Αττικής

Η ανάδειξη της κυκλικής οικονομίας από την Περιφέρεια Αττικής

0
patoulis draseis (1)

Η Περιφέρεια Αττικής αναδεικνύει την κυκλική οικονομία στην πράξη μέσα από την στοχευμένη στρατηγική της για την αλλαγή του μοντέλου διαχείρισης των στερεών αποβλήτων…

Ύστερα από τους αγρότες και τους παραγωγούς των δήμων Κρωπίας και Μαραθώνα, η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ συνέχισαν την διανομή δωρεάν πιστοποιημένου εδαφοβελτιωτικού από την επεξεργασία βιοαποβλήτων.

Την παράδοση και διανομή των περίπου 7.500 σάκων των 20lit, έκανε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ και  Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής προστασίας, Β. Κόκκαλη, παρουσία του Δημάρχου Ωρωπού  Γ. Γιασημάκη. Τον Γιώργο Πατούλη συνόδευαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θ. Αυγερινός και στελέχη της Περιφέρειας, ενώ στη διαδικασία παραβρέθηκαν ο Βουλευτής ΝΔ Ανατολικής Αττικής  Β. Οικονόμου, οι αντιδήμαρχοι  Γ. Παπαγιάννης, Α. Γαζβινιάν, Ν. Τζεβελέκος, Μ. Ντάσης, Π.  Κιούσης, Χ. Σαμπάνης,  Θ. Μακροδημήτρης, Α. Καλύβας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρειας Αττικής Κ. Στουραΐτης και ο Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Χ. Μπάκας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *