Αρχική » Εθελοντές καθάρισαν το αλιευτικό καταφύγιο Ωρωπού

Εθελοντές καθάρισαν το αλιευτικό καταφύγιο Ωρωπού

0

Τα μέλη της εθελοντικής ομάδας Beach Cleaning βρέθηκαν στο αλιευτικό καταφύγιο Ωρωπού μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Ωρωπού Θεοδώρου Κωστόπουλου και καθάρισαν την ακτή και το βυθό.
Για περίπου 5 ώρες συλλέχθηκαν από το βυθό του λιμανιού περίπου 25 λάστιχα αυτοκινήτων, σχοινιά, δίχτυα, σίδερα, αλουμίνια, μεταλλικά κομμάτια, πλαστικά και άλλα άχρηστα και επικίνδυνα αντικείμενα που γέμισαν έναν ολόκληρο μεταλλικό κάδο του Δήμου Ωρωπού.

Όπως υποσχέθηκαν τα παιδιά της Beach Cleaning στον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου θα προγραμματίσουν σύντομα για δράση στα αλιευτικά καταφύγια Καλάμου και αργότερα Χαλκουτσίου.
Την δράση χαιρέτησε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης ο οποίος μαζί με το μέλος το ΔΣ της ΚΕΔΩ Άγγελο Καλύβα βρέθηκαν στο λιμάνι την ώρα της συγκέντρωσης των σκουπιδιών και συνεχάρησαν τα παιδιά της εθελοντικής ομάδας.

ΓΙΑΣΗΜΑΚΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ

Ο δήμαρχος Ωρωπού σχολιάζοντας την δράση ανέφερε:
«Είμαστε ευγνώμονες για αυτό που κάνετε στον τόπο μας. Είστε παράδειγμα προς μίμηση και προσωπικά ως άνθρωπος και ως δήμαρχος θα είμαι στο πλευρό σας. Ελπίζω να συνεχίσετε τις δράσεις σας στο Δήμο μας και υπόσχομαι να σας υποστηρίξουμε ως Δήμος σε ότι χρειαστείτε».
Ο εκπρόσωπος της Beach Cleaning Οδυσσέας Λάμπρου είπε: «Ευχαριστούμε το Δήμο Ωρωπού για την υποστήριξη. Είναι σημαντικό να μας υποστηρίζουν οι Δήμοι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Επιχείρησαν έξι δύτες και άλλοι δέκα εθελοντές από την ακτή. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε άμεσα στην πρόταση για καθαρισμό και του λιμανιού στον Κάλαμο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *