Αρχική » Δ.Σ. Μοσχάτου – Ταύρου: Αίτημα να προχωρήσουν άμεσα τα έργα στο παραλιακό μέτωπο

Δ.Σ. Μοσχάτου – Ταύρου: Αίτημα να προχωρήσουν άμεσα τα έργα στο παραλιακό μέτωπο

0

Να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργασίες της Α’ φάσης της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου και να δημοπρατηθούν οι εργασίες της Β’ φάσης ζητά ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Μοσχάτου-Ταύρου, σε πρόσφατη συνεδρίαση του.

Προηγήθηκε ενημέρωση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την αυθαίρετη μεταφορά μπαζών από άλλες περιοχές στον χώρο του εργοταξίου της Παραλίας, καθώς και τις ενέργειες που προβαίνει η νομική υπηρεσία του Δήμου προκειμένου να σταματήσει αυτή η αυθαιρεσία. Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα ενέκρινε τις ενέργειες του Δημάρχου για το θέμα.

Επίσης, ο Ανδρέας Ευθυμίου επανέλαβε το πάγιο αίτημα του Δήμου για ολοκλήρωση της Α’ φάσης των εργασιών της ανάπλασης και την άμεση δημοπράτηση της Β’ φάσης του έργου.

Κατόπιν της ενημέρωσης του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και της συζήτησης που ακολούθησε, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

“• Εγκρίνει τις μέχρι τώρα ενέργειες της Δημοτικής Αρχής σχετικά με τον έλεγχο που ζήτησε να διενεργηθεί από τις αρμόδιες αρχές για τη μεταφορά – εναπόθεση φερτών υλικών (μπαζών) στο εργοτάξιο του παραλιακού μετώπου, από άλλες περιοχές της Αττικής.

• Εκφράζει τη σύμφωνη γνώμη του για τις περαιτέρω ενέργειες της Δημοτικής Αρχής προς τα αρμόδια Υπουργεία και την Περιφέρεια και εξουσιοδοτεί το Δήμαρχο να προβεί σε κάθε νομική ενέργεια προς τη Δικαιοσύνη με τη συνδρομή της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου.

• Παράλληλα ζητά την άμεση ολοκλήρωση των εργασιών της Α΄ φάσης του έργου, την υλοποίηση του αντιπλημμυρικού έργου στον Ιλισό ποταμό, με την εκβάθυνση του, καθώς και την άμεση δημοπράτηση της Β΄ φάσης.

• Το Δημοτικό Συμβούλιο, θα βρίσκεται σε εγρήγορση για την πραγματοποίηση κινητοποιήσεων άμεσα, για την υλοποίηση των παραπάνω διεκδικήσεων μας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *