10 Δεκεμβρίου, 2023

«Ανακάτεψε την τράπουλα» ο Νίκος Μπάμπαλος

0

Οι νέες διοικήσεις των νομικών προσώπων συμπληρώνουν ένα ακόμα κομμάτι στον προγραμματισμένο «ανασχηματισμό» στο Δήμο Νέου Ηρακλείου

Τα νέα σχήματα διοίκησης των νομικών προσώπων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής όρισε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, ύστερα από τις αντίστοιχες προτάσεις του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου. Στον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, πρόεδρος αναλαμβάνει η Ασημίνα Παναγιωτακοπούλου, και αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Τσεκούρας, ενώ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Επικοινωνία 94Fm, πρόεδρος η Χρύσα Αγγελοπούλου και αντιπρόεδρος (παραμένει) ο Δημήτρης Ταβουλάρης.

Αντίστοιχα, στις Σχολικές Επιτροπές ορίζονται ως πρόεδροι ο Κώστας Μανωλάκης στην Πρωτοβάθμια και ο Πάνος Σπηλιόπουλος (παραμένει) στη Δευτεροβάθμια.

Αναφορικά με τη δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ, η πρόταση προς τη γενική συνέλευση, η οποία ορίζει τη διοίκηση της επιχείρησης, θα είναι να παραμείνει πρόεδρος ο Νίκος Σπυρόπουλος και αντιπρόεδρος η Έφη Κανλή.

Μετά τις αλλαγές στις αντιδημαρχίες, οι νέες διοικήσεις των νομικών προσώπων συμπληρώνουν ένα ακόμα κομμάτι στον προγραμματισμένο «ανασχηματισμό» που κάνει ο δήμαρχος αυτή την περίοδο για να δοθεί σε όλα τα μέλη της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας η ευκαιρία να υπηρετήσουν ενεργά την πόλη και να ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πολίτες στο πρόσωπό τους.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί ο ορισμός κάποιων ακόμα στελεχών σε θέσεις εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων.

«Έχω την τύχη ως δήμαρχος, η δημοτική μας ομάδα, αλλά και γενικότερα η παράταξη μας, να διαθέτει άξιους συνεργάτες, ικανά στελέχη που αγαπούν, θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στο Ηράκλειο. Όλοι μαζί, από όποια θέση και εάν βρεθεί ο καθένας σε κάθε περίοδο, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δικαιώσουμε τους δημότες που μας ανάθεσαν την ευθύνη να κάνουμε το Δήμο κάθε ημέρα και καλύτερο, να φτιάξουμε μια πόλη ακόμα πιο όμορφη και λειτουργική.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου που στελέχωσαν και στελεχώνουν τις θέσεις διοίκησης και τα διοικητικά συμβούλια των νομικών προσώπων. Αλλά και τα μέλη των άλλων παρατάξεων που ξεπερνούν τα πολιτικά στεγανά και συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια που κάνουμε όταν διαπιστώνουμε ότι οι στόχοι και το όραμά μας συμπίπτουν. Στη μάχη με τα προβλήματα, στο δρόμο για μια πόλη που μας αξίζει, δεν περισσεύει κανείς που θέλει πραγματικά να προσφέρει», το σχόλιο του Νίκου Μπάμπαλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *