Αρχική » Αιμοδοσία με άρωμα… Χριστουγέννων στο Ηράκλειο Αττικής

Αιμοδοσία με άρωμα… Χριστουγέννων στο Ηράκλειο Αττικής

0

Και αυτά τα Χριστούγεννα οι Ηρακλειώτες κάνουν το καλύτερο δώρο στους συνανθρώπους τους και, μάλιστα, χωρίς να κοστίζει κάτι, παρά μόνον 10 λεπτά από το χρόνο του καθένα και της κάθε μιας.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου οργανώνουν την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη εθελοντική αιμοδοσία τους και καλούν να συμμετέχουν όλους όσους έχουν τη διάθεση και τον χρόνο να προσφέρουν λίγο από το αίμα τους, ολόκληρη, όμως, ζωή στους ασθενείς που το έχουν ανάγκη.

Η αιμοδοσία θα γίνει την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, από τις 8.30 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου & Νεότητος).

Όπως πάντα, η αιμοληψία θα γίνει από το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για να ενισχύσει τις τράπεζες αίματος σε μια περίοδο που, λόγω πανδημίας, παρουσιάζονται σημαντικές ελλείψεις.

Στην αιμοδοσία θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας που ισχύουν για την είσοδο σε κλειστούς χώρους.

«Κάθε χρόνο αποδεικνύουμε ότι το Ηράκλειο ξέρει να προσφέρει ζωή. Έτσι και φέτος είμαι σίγουρη ότι οι Ηρακλειώτες θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και, μαζί, θα κάνουμε το πιο όμορφο, το πιο πολύτιμο χριστουγεννιάτικο δώρο στους συνανθρώπους μας, δώρο για το οποίο δεν χρειάζεται να βάλουμε χρήματα, παρά μόνον αγάπη.

Σας περιμένουμε λοιπόν, ασφαλώς με όλα τα μέτρα προστασίας, και όσους είστε τακτικοί αιμοδότες αλλά και εκείνους που θα το επιχειρήσετε για πρώτη φορά. Και, πιστέψτε με, ο οποιοσδήποτε φόβος για τη… βελόνα υπερκαλύπτεται στο πολλαπλάσιο με την υπερηφάνεια που θα νιώσετε μετά», το μήνυμα της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Δέσποινας Αϊβατζίδου – Ποριώτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *