Αρχική » Αθώος ο Ψωμιάδης για την επίθεση κατά Μπουτάρη

Αθώος ο Ψωμιάδης για την επίθεση κατά Μπουτάρη

0

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινές φυλάκισης από 6 έως 10 μηνών, με 3ετη αναστολή, στα εννέα άτομα…

eythimiou edimosgr 2 1

Οι Ψωμιάδης, Μπουτάρης

Αθώος κρίθηκε ο Ψωμιάδης, ενώ καταδικάστηκαν οι 9 από τους 12 κατηγορουμένους…

Ένοχοι κρίθηκαν από το δικαστήριο οι 9 από τους 12 κατηγορούμενους που έλαβαν μέρος στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη. Σημειώθηκε στις 19 Μαΐου 2018, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινές φυλάκισης από 6 έως 10 μηνών, με 3ετη αναστολή, στα εννέα άτομα. Αθώωσε τον πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο οποίος διώκονταν για προτροπή σε διάπραξη πλημμελήματος.

Ο πρώην νομάρχης ανέφερε ότι την ώρα που έδινε συνέντευξη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό άκουσε το πλήθος να αποδοκιμάζει έντονα και μάλιστα με ακραίες εκφράσεις, τον Γιάννη Μπουτάρη. Και κατέληξε: «Τον τιμώ και τον σέβομαι. Εκείνη την ώρα είπα απευθυνόμενος στην τηλεόραση “να το τραβέλι το πολιτικό που πούλησε τη Μακεδονία”.

Αποκάλεσε τα Σκόπια Μακεδονία πριν καν ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Δεν έκανα κανένα νεύμα. Είπα σε μια ομάδα που κινήθηκε προς το μέρος του ότι “δεν είναι σωστό, σεβαστείτε την ηλικία του”.

Είδα μόνο ότι ο δήμαρχος έφυγε τρέχοντας. Έδινα συνέντευξη, δεν μετακινήθηκα», τόνισε, μεταξύ άλλων. Πρόσθεσε, δε, ότι γνωρίζει τον Γιάννη Μπουτάρη 50 χρόνια και στεναχωρήθηκε με αυτό που έγινε, καθώς οι διαφορές τους είναι πολιτικές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *