Αρχική » 25 χρόνια Pizza Fan, 25 χρόνια απολαυστικές γεύσεις

25 χρόνια Pizza Fan, 25 χρόνια απολαυστικές γεύσεις

0
Pizza Fan eswteriki 1

H Pizza Fan

Στα πρώτα γενέθλια, στο οικογενειακό τραπέζι, στο πάρτι, στην παρέα, στις αθλητικές εκδηλώσεις, στις σχολικές γιορτές, στις μικρές και τις μεγάλες μας στιγμές υπάρχει μια νόστιμη παρουσία που χρόνια τώρα μας δίνει χαρά με τις πιο γευστικές απολαύσεις και τις πιο πρωτότυπες γεύσεις.

Η Pizza Fan συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια μαζί μας και το γιορτάζει. Με μια πολύ επιτυχημένη πορεία που άλλαξε τα δεδομένα στο χώρο του pizza delivery και 85 καταστήματα, σε Ελλάδα και Κύπρο, έφερε μια άλλη πνοή στο χώρο της εστίασης και δημιούργησε ένα brand που έφτασε σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Σήμερα η οικογένεια Pizza Fan περιλαμβάνει 2500 εργαζομένους που μοιράζονται το ίδιο όραμα και συνεργάζονται σε ένα ανθρώπινο επιχειρηματικό μοντέλο. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς, με τη στήριξη και τη βοήθεια της εταιρείας, απέκτησαν το δικό τους κατάστημα και έγιναν οι ίδιοι επιτυχημένοι επιχειρηματίες franchisees.

Kι ακόμα, στην Pizza Fan, η κοινωνική ευαισθησία είναι προτεραιότητα. Με χιλιάδες χορηγίες σε σχολεία και αθλητικούς συλλόγους, συμμετοχή σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, σίτιση γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία πρώτης γραμμής και στις αιμοδοσίες των δήμων και με πολλές άλλες δράσεις επιστρέφει στο κοινωνικό σύνολο την αγάπη που την ανέδειξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *