Αρχική » Ποιος είναι ο Λαγουδάκος του Περάματος που κατέβρεξε Ρομά!

Ποιος είναι ο Λαγουδάκος του Περάματος που κατέβρεξε Ρομά!

0
lagoydakos

O Δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκος

Με μία μάνικα κατέβρεξε τα αντικείμενα μιας Ρομά οικογένειας ο Δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκος, γεγονός που σχολιάστηκε δυσμενώς…

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Δήμαρχος διακρίνεται σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ν’ απομακρύνει από το σημείο αντικείμενα μιας Ρομά οικογένειας. Με ιδιαιτέρως, μάλιστα, άσχημο τρόπο. Μεταξύ άλλων, ακούγεται να λέει: «Τι είναι αυτά ρε. Στο ίδρυμα σήμερα τα μωρά και εσείς στο μπουζουρού.  Στήσατε τσαντίρια ρε; Ποιανού είναι αυτά; Φέρτε εδώ την κάνουλα. Στο σπίτι σας, στον χώρο σας, στον δήμο σας, τι είναι αυτά ρε;»

Ο Γιάννης Λαγουδάκος, με καταγωγή από την Μάνη, γεννήθηκε και διαμένει στο Πέραμα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Παράλληλα έχει δύο μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις: α) στην «Οργάνωση Διοίκησης Τοπικής Αυτοδιοίκησης», και β) στην «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία».

Εκλέχτηκε με το αξίωμα του Αντιδημάρχου την τετραετία 1998-2002. Διετέλεσε Δήμαρχος την τετραετία 2002-2006 στο Πέραμα, ως επικεφαλής του συνδυασμού «ΠΕΡΑΜΑ – ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ», εκλέχθηκε στο δημαρχιακό θώκο σε ηλικία μόλις 31 ετών. Από το 2009 ασκεί το λειτούργημα του δημοσίου υπαλλήλου στην Βουλή των Ελλήνων, ως ανώτερος Υπάλληλος του Ελληνικού κοινοβουλίου.

Από το 2006 έως το 2023 υπηρέτησε με αποφασιστικότητα και αγάπη για την πόλη του ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. Σήμερα, διατελεί Δήμαρχος Περάματος με τον συνδυασμό «ΠΕΡΑΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *