Αρχική » Η Περιφέρεια Αττικής ολοκληρώνει τις εργασίες συντήρησης

Η Περιφέρεια Αττικής ολοκληρώνει τις εργασίες συντήρησης

0

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται από την Περιφέρεια Αττικής η ολοκλήρωση του έργου της εκτεταμένης αναβάθμισης του οδικού άξονα της Αθηνών – Σουνίου.

souniou 1

Η Περιφέρεια Αττικής έχει δεσμευτεί και κάνει πράξη την μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της Αττικής μας. Η οδική ασφάλεια γίνεται βήμα – βήμα ένα κεκτημένο για τον πολίτη...

Τα συνεργεία της Περιφέρειας ξεκίνησαν εργασίες συντήρησης, καθώς και την χάραξη νέων διαγραμμίσεων του τμήματος, μήκους 7 χλμ.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, στάθηκε στην προτεραιότητα που δίδει η Περιφέρεια  στην εφαρμογή του στρατηγικού της πλάνου για την αναβάθμιση των μητροπολιτικών υποδομών της Αττικής. Εν κατακλείδι είπε:

Η Περιφέρεια Αττικής έχει δεσμευτεί και κάνει πράξη την μεγάλη αλλαγή στην εικόνα της Αττικής μας. Η οδική ασφάλεια γίνεται βήμα – βήμα ένα κεκτημένο για τον πολίτη.

Με την ολοκλήρωση των συγκεκριμένων παρεμβάσεων στην Αθηνών – Σουνίου, το παραλιακό μέτωπο θα διαθέτει έναν σύγχρονο, ασφαλή και λειτουργικό δίκτυο, το οποίο σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα έργα υποδομών που υλοποιούμε στην ευρύτερη περιοχή, «οδηγούν» σε νέα πορεία ανάπτυξης όλη την Νοτιοανατολική Αττική».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *