21 Φεβρουαρίου, 2024

Γ. Κωνσταντάτος: Δίπλα στο δημότη με ανθρωπιά, αξίες, σεβασμό

0
konstantatos

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, μίλησε στο κατάμεστο συνεδριακό πολιτιστικό κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην Αργυρούπολη…

Η ορκωμοσία ξεκίνησε με τις ευλογίες από δύο Ιεράρχες, το Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ.κ. Συμεών και το Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντώνιος καθώς ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης έχει το προνόμιο να συνδέει δύο Μητροπόλεις. «Ευχές για μια καρποφόρα και δημιουργική θητεία», εξέφρασε ο Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ.κ. Συμεών. «Εύχομαι ο Πανάγαθος Θεός να σας φωτίζει για να κάνετε το καλύτερο για την πόλη», συμπλήρωσε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντώνιος.

Ο Δήμαρχος ανέφερε:

«Δώσαμε ιερό όρκο για τη νέα μας θητεία και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας με Ανθρωπιά, με αξίες, με σεβασμό! Για περισσότερα Έργα που θα Αναγεννήσουν  την πόλη της καρδιάς μας. Παρά την 20ετη αυτοδιοικητική πορεία μου, σας εγγυώμαι ότι η φλόγα της δημιουργίας παραμένει άσβεστη και συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, το ίδιο μεράκι, με σχέδιο, με όραμα για την πόλη της καρδιάς μας.

Τώρα ξεκινάει η χρυσή εποχή για το Ελληνικό και την Αργυρούπολη, καθώς έρχονται πολλά μεγάλα έργα και υποδομές. Πάντα στο προσκήνιο η καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Σε μια σχέση ζωής που έχει χτιστεί μεταξύ μας με βαθιές ρίζες, δε θα άλλαζα τίποτε από τις μοναδικές στιγμές που έχουμε ζήσει!

Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους πολίτες, τους δημοτικούς μας συμβούλους, τους συνεργάτες και συνοδοιπόρους της παράταξης μας “Ενωμένη Πόλη”, τα στελέχη και τους συνεργάτες μου, τους υποψηφίους που πορεύτηκαν μαζί μας αλλά δεν εξελέγησαν. Ιδιαιτέρως ευχαριστώ την οικογένεια μου και τα δύο λαμπρά μου αγόρια που τα υπεραγαπώ.

Καλή και δημιουργική θητεία στο νέο Δημοτικό μας Συμβούλιο και στη Διοίκηση μας. Σας ευχαριστώ ολόψυχα για την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας! Τα καλύτερα έρχονται!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *